Συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν ενόψει της αμερικανικής αποχώρησης από Συρία
Πρόκειται να γίνει αυτόν τον μήνα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αφού οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν ότι μια δεύτερη συνάντηση για το θέμα της Συρίας θα πρέπει να λάβει χώρα σύντομα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να πραγματοποιήσουν άλλη μια συνάντηση, όπου θα συζητήσουν το θέμα της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία.
Η συνάντηση αναμένεται να γίνει αυτόν τον μήνα, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Και οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν ότι μια δεύτερη συνάντηση για το θέμα της Συρίας θα πρέπει να λάβει χώρα σύντομα, επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Οι δύο ηγέτες είχαν τελευταία συναντηθεί στο περιθώριο της Συνόδου της G20 την 1η Δεκεμβρίου.
Από την πλευρά του, το γραφείο Τύπου της τουρκικής προεδρίας επιβεβαίωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι ο Ερντογάν σκοπεύει να επισκεφθεί τη Ρωσία μέσα στον Ιανουάριο.
«Ο πρόεδρός μας θα επισκεφθεί τη Ρωσία τον Ιανουάριο. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί» σημείωσε το γραφείο τύπου του επικεφαλής του τουρκικού κράτους.
Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



