Τουρκία: Στις 1 και 2 Φεβρουαρίου στα Κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου
O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα συζητήσει το Κυπριακό, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη
Από αύριο Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στα Κατεχόμενα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να συζητήσει το Κυπριακό, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, «ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην ΤΔΒΚ στις 1-2 Φεβρουαρίου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα έχει επαφές με αξιωματούχους της ΤΔΒΚ, προκειμένου να συζητήσουν κοινά ζητήματα και κυρίως το Κυπριακό».
Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



