Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Πούτιν: Στο επίκεντρο η συνθήκη του Μοντρέ
Η συνομιλία Πούτιν-Ερντογάν έλαβε χώρα λίγο μετά την επιβεβαίωση ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να στείλουν δύο πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα, Παρασκευή, 9 Απριλίου, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με το Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με το Reuters, ο Πούτιν υπογράμμισε τη σημασία της διατήρησης του καθεστώτος της συνθήκης του Μοντρέ, ενώ κατηγόρησε την Ουκρανία για προκλητικές ενέργειες.
Η συνομιλία Πούτιν-Ερντογάν έλαβε χώρα λίγο μετά την ανακοίνωση-επιβεβαίωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να στείλουν –στο πλαίσιο της συνθήκης του Μοντρέ- δύο πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα μέσω των στενών του Βοσπόρου και ότι θα παραμείνουν στον Εύξεινο Πόντο μέχρι το Μάιο.
Διαβάστε επίσης: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Όχι πια άλλη ασχήμια στις πόλεις μας
Διαβάστε ακόμη
Φοροδιαφυγή - «μαμούθ» άνω των 17 εκατ. ευρώ: Δήλωνε άστεγη αλλά ζούσε σε βίλα με πισίνα
Το πακέτο της ΔΕΘ, η αντιπολίτευση και η Κυριακή των εκλογών: Τα 5+1 μηνύματα Μητσοτάκη
Ιταλία: 43χρονος άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια αστυνομικής σύλληψης - Φώναζε επανειλημμένα «βοήθεια»
«Καμίνι» η χώρα: Πού ξεπέρασε τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος - Έρχονται πιο δύσκολες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



