Ιταλία: Καρδιολόγος της Καλαβρίας συνελήφθη με την κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης 63 γυναικών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καρδιολόγος ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο του Σοβεράτο, στην Καλαβρία, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 63 γυναικών.
Σύμφωνα με την εισαγγελία του Καταντζάρο, ο συλληφθείς παρουσιαζόταν ως γυναικολόγος (έστω και αν είχε ειδίκευση στην καρδιολογία) και ευθύνεται για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ασθενών, μεταξύ των οποίων και μιας ανήλικης κοπέλας. Ουσιαστικά, εκμεταλλευόταν την ιατρική του ιδιότητα, για να ασελγεί στα θύματά του.
Η όλη έρευνα ξεκίνησε με την καταγγελία μιας εικοσάχρονης κοπέλας, και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο «γυναικολόγος μαϊμού» βιντεοσκοπούσε, με κρυμμένη κάμερα, τις αξιόποινες πράξεις του.
Διαβάστε ακόμη
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




