Πόλεμος στην Ουκρανία: Ωφελείται δημοσκοπικά ο Μακρόν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την ουκρανική κρίση να είναι η σχεδόν αποκλειστική καθημερινή απασχόληση του και χωρίς ακόμη να έχει επισήμως δηλώσει υποψήφιος για τη διαδοχή του, ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις περισσότερο «γκανιάν» παρά ποτέ.
Συγκεκριμένα ο Γάλλος πρόεδρος, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Απριλίου, συγκεντρώνει ποσοστό 28% εδραιώνοντας τη θέση του ως φαβορί. Τον ακολουθεί, αρκετά πίσω, η Μαρίν Λεπέν με 16% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο εθνικιστής αντίπαλός της Ερίκ Ζεμούρ έρχεται τρίτος με 14%.
Η υποψήφια των Ρεπουμπλικανών Βαλερί Πεκρές συνεχίζει να απομακρύνεται από τον δεύτερο γύρο πέφτοντας στο 13%. Στην αριστερά, ο Ζαν Λικ Μελανσόν συγκεντρώνει 10,5% ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι κάτω από το 5%.
Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στο live blog του ethnos.gr
Romain Gavras στο ethnos.gr: «Σε οτιδήποτε κάνω υπάρχει το ελληνικό DNA»
Σε απόγνωση οι αρτοποιοί: «Βροχή» τα λουκέτα - Ορατός ο κίνδυνος αυξήσεων στο ψωμί
Η σύγκρουση Baby Boomers και Gen Z στη Γαλλία: Πώς το κόστος των συντάξεων «ευθύνεται» για τις μαθητικές διαμαρτυρίες
Χατζηβασιλείου: Η επίσκεψη Ρούμπιο αποτελεί γεωπολιτική ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




