Μπλίνκεν: Αποκορύφωμα ανευθυνότητας η ρητορική Πούτιν για τα πυρηνικά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν κατήγγειλε σήμερα την "προκλητική ρητορική" του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για τα πυρηνικά όπλα, ένα "αποκορύφωμα ανευθυνότητας", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μια τέτοια ρητορική "είναι επικίνδυνη, έρχεται να προστεθεί στους κινδύνους σύγχυσης και πρέπει να αποφευχθεί", υπογράμμισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστησαν σαφές στην Ουκρανία ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες του Κιέβου στη διπλωματία με τη Ρωσία, αλλά ήταν δύσκολο να δούμε μια διπλωματική πορεία χωρίς στρατιωτική αποκλιμάκωση, δήλωσε.
Σε ένα σχόλιο που απευθυνόταν στον ρωσικό λαό, ο Μπλίνκεν είπε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν ότι πολλοί από αυτούς δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με την απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία.
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Επίδομα Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο - «Κλειστός κουμπαράς» για τη νέα γενιά
Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο
Η χώρα όπου το «μπράβο» μπορεί να φέρει αμηχανία: Ο άγραφος νόμος του Jantelagen
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



