Πόλεμος στην Ουκρανία: Η απίστευτη διαμαρτυρία ρωσίδας δημοσιογράφου στον τηλεοπτικό αέρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Με έναν γενναίο τρόπο έδειξε την αντίθεσή της στον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας δημοσιογράφος του ρωσικού κρατικού καναλιού Channel One, η οποία εισέβαλλε στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων κρατώντας πλακάτ που, μεταξύ άλλων, έγραφε «Όχι στον Πόλεμο».
Η δημοσιογράφος με το πλακάτ είναι η Μαρίνα Οβσιανίκοβα, η οποία κάλεσε, με αυτόν τον δυναμικό τρόπο, το κοινό, να μην πιστεύει την προπαγάνδα. Η ίδια συνελήφθη ενώ, σύμφωνα με το Reuters «μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, βάσει του άρθρου 20.3.3. του Κώδικα Διοικητικών Αδικημάτων – «Δημόσιες ενέργειες που αποσκοπούν στην απαξίωση της χρήσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την προστασία των συμφερόντων της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των πολιτών».
Ντρέπομαι που επέτρεψα να λέγονται ψέματα
Πριν την παρέμβασή της, η ίδια, που είναι παιδί ουκρανού πατέρα και ρωσίδας μητέρας, είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο όπου ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς δουλεύω στο κανάλι εδώ και ένα χρόνο και ασχολούμαι με την προπαγάνδα του Κρεμλίνου. Ντρέπομαι που επέτρεψα να λέγονται ψέματα. Ντρέπομαι που επέτρεψα τη μετατροπή των ρώσων πολιτών σε ζόμπι».
Πώς εκτέλεσαν τον «Θαμνάκια» στο Χαλάνδρι: Ακριβό συμβόλαιο θανάτου πίσω από την δολοφονία του - Από τύχη δεν σκοτώθηκαν περαστικοί
Η… πολιορκία της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη και τα «γαλάζια» πυρά στην αντιπολίτευση
Σοβαρές ελλείψεις πυρασφάλειας ακόμα και σήμερα σε σήραγγες του σιδηροδρόμου - Τα επικίνδυνα σημεία
Ο στόχος του Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία, οι τρίχες του Άδωνι, το μαφιόζικο πιστολίδι στο Χαλάνδρι και τα νησιά “outsiders”
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr