Επίθεση στην Ουτρέχτη: Ένοχος δηλώνει ο ύποπτος στους δικαστές
Οι εισαγγελείς δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ομολογία του Τανίς, επικαλούμενοι την κρισιμότητα της έρευνας που συνεχίζεται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ενοχή του παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ο άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τρεις ανθρώπους σε ένα τραμ στην πόλη Ουτρέχτη στην Ολλανδία αυτήν την εβδομάδα, ενώ υποστήριξε ότι έδρασε μόνος, όπως έγινε γνωστό από τους Ολλανδούς εισαγγελείς.
Ο τουρκικής καταγωγής Γκοκμέν Τανίς, ηλικίας 37 ετών, κατηγορείται ότι διέπραξε την ένοπλη επίθεση της 18ης Μαρτίου κινούμενος από τρομοκρατικά κίνητρα. Οι αρχές ερευνούν εάν είχε άλλους προσωπικούς λόγους.
«Ο ύποπτος ηλικίας 37 ετών δήλωσε ένοχος σήμερα το πρωί ενώπιον του δικαστή για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται», επισημαίνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε ένα δελτίο τύπου.
Οι εισαγγελείς δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ομολογία του Τανίς, επικαλούμενοι την κρισιμότητα της έρευνας που συνεχίζεται.
Η κράτηση του 37χρονου, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από ανθρωποκυνηγητό επτά ωρών τη Δευτέρα, παρατάθηκε σήμερα στις δύο εβδομάδες, ενώ η κράτησή του θα μπορούσε να παραταθεί στις 90 ημέρες.
Την ίδια ώρα, ένας 40χρονος που τέθηκε υπό κράτηση την Τρίτη αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία περί εμπλοκής του στην επίθεση, σύμφωνα με όσα σημειώνουν οι εισαγγελικές αρχές.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



