Ρωσία: Τα παιδιά θα διδάσκονται στα σχολεία τη στρατιωτική τεχνολογία των drones
Τα drones έχουν γίνει ένα από τα βασικά όπλα στον πόλεμο στην Ουκρανία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι μαθητές των ρωσικών σχολείων θα διδάσκονται την τεχνολογία των drones για στρατιωτικούς και βιομηχανικούς σκοπούς στα μαθήματα κατασκευών, μετέδωσε σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο δηλώσεις ανώτατου κυβερνητικού αξιωματούχου.
Η υφυπουργός Παιδείας Τατιάνα Βασίλιεβα είπε επίσης μιλώντας στο κοινοβούλιο ότι οι μαθητές θα πρέπει να διαθέτουν περισσότερο χρόνο για να διδάσκονται τεχνικό σχέδιο, μια δεξιότητα απαραίτητη για εργασίες που σχετίζονται με το σχέδιο.
Τα drones που αρχίζουν από τις φορητές συσκευές και φθάνουν έως τα πλήρως ανεπτυγμένα αεροσκάφη, έχουν γίνει ένα από τα βασικά όπλα στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Χάκερ μετατρέπουν ψυγεία σε φούρνους: Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο μιας «πανδημίας κυβερνοεπιθέσεων»
Μαραθώνιος: Νικητής με ρεκόρ ο Μαναζότ Σιγιούμ Ταφέρι - Πρώτος Έλληνας ο Σταμούλης
Μακελειό στην Πολωνία: Τα κίνητρα και το προφίλ του ακροδεξιού δράστη στο μικροσκόπιο των αρχών
Θεσσαλονίκη: Χλιδάτη ζωή και βίλες για τα μέλη του κυκλώματος φοροδιαφυγής - Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



