Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Η δολοφονία έγινε την ώρα που κοιμόταν το θύμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας άνδρας 70 ετών δολοφονήθηκε από τον αδελφό του ενώ κοιμόταν, κοντά στην πόλη Μπενεβέντο της Κάτω Ιταλίας, με ασύλληπτα μακάβριο τρόπο.
Λίγες ώρες έπειτα από διαπληκτισμό, ο δράστης δολοφόνησε τον άτυχο αδελφό του αποκεφαλίζοντάς τον και αμέσως μετά πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο βρίσκονταν.
Ο δολοφόνος ονομάζεται Μπενίτο, είναι 57 ετών και, μετά την μακάβρια δολοφονία, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, χτύπησε το κουδούνι γειτονικού σπιτιού και ζήτησε να καλέσουν τους καραμπινιέρους.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του. Το θύμα, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή του και το θάνατο της συζύγου του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο χωριό όπου είχε γεννηθεί, το Παναράνο, ελπίζοντας -όπως δήλωσαν φίλοι του- να μπορέσει να περάσει ήρεμα γεράματα.
Ο Τραμπ απειλεί ανοιχτά τις χώρες του ΝΑΤΟ - «Είστε δειλοί, θα το θυμόμαστε»
Πέθανε ο Τσακ Νόρις στα 86 του χρόνια - Η ανάρτηση της οικογένειάς του
Αποκαρδιωτικές εικόνες στη Δαδιά: Οικολογικό έγκλημα με νεκρούς σπάνιους μαυρόγυπες, λύκο και δεκάδες ζώα
Είναι η Σελένα Γκόμεζ... κλώνος; Το τατουάζ του Μπίμπερ, ο Έπσταϊν και οι συνωμοσιολόγοι του TikTok
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



