Ιταλία: Σε «Σίλβιο Μπερλουσκόνι» μετονομάζεται το αεροδρόμιο Μαλπένσα στο Μιλάνο
«Πρόκειται για δίκαιο φόρο τιμής», σημειώνει ο Σαλβίνι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε ότι το αεροδρόμιο Μαλπένσα, έξω από το Μιλάνο, θα ονομαστεί «Σίλβιο Μπερλουσκόνι», για να τιμηθεί η μνήμη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, επιχειρηματία και ιδρυτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, ο οποίος απεβίωσε τον Ιούνιο του 2023.
«Σήμερα η Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενέκρινε το σχετικό αίτημα. Και ως υπουργός Μεταφορών, που έχει και τον τελευταίο λόγο, φυσικά και θα συναινέσω», δήλωσε ο Σαλβίνι.
«Πρόκειται για δίκαιο φόρο τιμής. Μια σημαντική αναγνώριση, μετά και από την απόφασή μας να δώσουμε το όνομα του Καβαλίερε στην αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου μας», συμπλήρωσε ο Ατίλιο Φοντάνα, πρόεδρος της περιφέρειας της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο.
Η Ελλάδα υποδέχτηκε τον «Κίμωνα»: «Χρέος να παραδώσω μια χώρα πιο ασφαλή» - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη και οι εντυπωσιακές εικόνες
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο σπουδαίος λυράρης Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης)
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



