Μαλάουι: Δύο νεκροί από τη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους - Διασώθηκε 22χρονη Ολλανδή
Τι αποκαλύπτει η μοναδική επιζήσασα για το δυστύχημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός της χθεσινής συντριβής ιδιωτικού αεροσκάφους με τρεις επιβαίνοντες στην περιοχή Ενκοτακότα του Μαλάουι, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
Το αεροσκάφος τύπου C210 συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του και κατέληξε στα νερά της λίμνης Μαλάουι (γνωστής και ως Νιάσα). Νεκροί εντοπίστηκαν ο 50χρονος πιλότος από τη Ζιμπάμπουε και ένας εκ των δύο επιβατών, ο 29χρονος Ολλανδός Φρίσκο Βέστχαιμ.
«Ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του»
Η 22χρονη Ολλανδή Σάρλοτ Λέμστρα διασώθηκε από ψαράδες και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Σύμφωνα με μαρτυρία της μοναδικής επιζήσασας, «ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του» κατά την πτήση από την Ενκοτακότα προς την πόλη Λιγουόντε, η οποία βρίσκεται 235 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Λιλόνγκουε.
Δεν ησύχασαν ούτε στον τάφο τους – Περιπέτειες με τα λείψανα του Σαρλό, του στρατάρχη Πετέν, του Μπένι Χιλ, του Καραϊσκάκη
Κορυφώνεται το κύμα ζέστης και η αφρικανική σκόνη: 35αρια θα δείξει το θερμόμετρο - Σε ποιες περιοχές θα είναι αποπνικτικά
Σημαντική έρευνα: Επιστήμονες λένε πως το Ozempic αποτρέπει τύπους καρκίνου
Ρεσβερατρόλη: Το μυστικό συστατικό της αντιγήρανσης και τα οφέλη της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr