Ρωσία: Μυστήριο με τον θάνατο πρώην στενού συνεργάτη του Πούτιν – «Έπεσε από τις σκάλες και σκοτώθηκε»
Φημολογείται ότι είχε «ενοχοποιητικά έγγραφα για πολλούς σημερινούς πολιτικούς, επιχειρηματίες και υπαλλήλους των μυστικών υπηρεσιών»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα πέπλο μυστηρίου αιωρείται από τον θάνατο πρώην στενού συνεργάτη του Πούτιν.
Ο 67χρονος Ρώσος αξιωματούχος στις μυστικές υπηρεσίες του Κρεμλίνου, αναφέρθηκε ως νεκρός αφού έπεσε από τις σκάλες στο εξοχικό του και έσπασε τον λαιμό του.
Ο πρώην διοικητής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης, Κονσταντίν Ρομοντανόφσκι πέθανε «υπό πολύ περίεργες συνθήκες», δήλωσε το κανάλι τηλεγκραμ VChK-OGPU, σύμφωνα με την Dailymail. Είχε «ενοχοποιητικά έγγραφα για πολλούς σημερινούς πολιτικούς, επιχειρηματίες και υπαλλήλους των μυστικών υπηρεσιών», ανέφερε κανάλι του Telegram.
«Τέτοια ατυχήματα έχουν συμβεί σε αρκετούς»
Ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν τις πιθανές αιτίες θανάτου του. Αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων η ηπατίτιδα C, καρδιακά προβλήματα, επιπλοκές από διαβήτη ή μια απλή πτώση, ίσως σε μέθη.
Άλλη πηγή σε ένα κανάλι ανέφερε: «Ίσως ο θάνατός του σχετίζεται με το τελευταίο του μεθύσι και απλά έχασε την ισορροπία του. Ωστόσο, τέτοια «ατυχήματα» έχουν συμβεί σε αρκετούς γνωστούς επιχειρηματίες και υψηλόβαθμους υπαλλήλους της FSB που συνδέονταν στενά με τον λεγόμενο όμιλο Αγίας Πετρούπολης-Πετροζαβόντσκ. Σε κάθε περίπτωση, ο Κονσταντίν Ρομοντανόφσκι δεν μπορεί να μας πει τίποτα περισσότερο».
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



