Βούτσιτς: Ποτέ δεν θα συμφωνήσω στη δημιουργία κέντρων υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στη Σερβία
«Δεν μου το ζήτησαν οι πρωθυπουργοί των χωρών μελών της ΕΕ» τόνισε ο Σέρβος πρωθυπουργός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάντερ Βούτσιτς δήλωσε την Τρίτη (22/10) ότι ποτέ δεν θα συμφωνούσε να δημιουργηθούν κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης για παράνομους μετανάστες για την Ευρωπαϊκή Ένωση σε σερβικό έδαφος και ότι δεν του το ζήτησαν οι πρωθυπουργοί των χωρών μελών της ΕΕ, της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας.
Το γραφείο της σλοβακικής κυβέρνησης ανακοίνωσε χθες ότι τα εξωτερικά κέντρα για τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων ασύλου εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα λεγόμενα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης, θα μπορούσαν να είναι μια «καινοτόμα λύση» για την παράνομη μετανάστευση.
«Δεν συζητήθηκε και ποτέ δεν πέρασε απ το μυαλό μου ότι η Σερβία θα γίνει ένα κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης» δήλωσε ο Βούτσιτς μετά την συνάντηση του με τον Βίκτορ Όρμπαν και το Ρόμπερτ Φίτσο.
«Μπλόκο» ΣτΕ σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο - Οι προϋποθέσεις
Νέα έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Κόρινθο - Δύο τραυματίες
Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο «Παγετώνας της Αποκάλυψης» λιώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν
«Ο Θεός όρισε ότι ο άντρας και η γυναίκα θα δημιουργούν το παιδί, σας αρέσει δεν σας αρέσει»: Η Αγγελική Ηλιάδη σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



