Φωτοβολίδες έπεσαν στο σπίτι του Νετανιάχου στην Καισάρεια - Το Ισραήλ καταγγέλλει και μπαράζ ρουκετών
Δύο φωτοβολίδες έπεσαν μπροστά από την ιδιωτική κατοικία του Νετανιάχου, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας, κάνοντας λόγο για ένα «σοβαρό περιστατικό»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Δύο φωτοβολίδες έπεσαν μπροστά από την ιδιωτική κατοικία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας, κάνοντας λόγο για ένα «σοβαρό περιστατικό».
«Περίπου στις 19:30, δύο φωτοβολίδες προσγειώθηκαν στην αυλή μπροστά από την κατοικία του πρωθυπουργού», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση η αστυνομία και η Σιν Μπετ, η εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών.
«Ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του δεν βρίσκονταν στο σπίτι», τη στιγμή του συμβάντος πρόσθεσαν, κάνοντας λόγο για «ένα σοβαρό περιστατικό» και «μια επικίνδυνη κλιμάκωση».
Δεν έχει κατέστη γνωστό ποιος ευθύνεται για το συμβάν.
Στις 22 Οκτωβρίου ένα drone εκτοξεύθηκε εναντίον αυτής της ιδιωτικής κατοικίας του Νετανιάχου, χωρίς να προκληθούν ούτε τότε τραυματισμοί. Εκείνη η επίθεση προκάλεσε υλικές ζημιές στην κατοικία.
Ο Νετανιάχου κατηγόρησε τότε τη «Χεζμπολάχ, σύμμαχο του Ιράν», ότι «αποπειράθηκε» να δολοφονήσει αυτόν και τη σύζυγό του, διαβεβαιώνοντας ότι θα «πληρώσουν ακριβό τίμημα».
Το Ισραήλ λέει πως η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε κάπου 80 βλήματα
Περίπου 80 «βλήματα» εξαπολύθηκαν ως αργά χθες Σάββατο το βράδυ από το λιβανικό ισλαμιστικό κίνημα Χεζμπολάχ, που υποστηρίζεται από το Ιράν, εναντίον της ισραηλινής επικράτειας, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ περί τα μεσάνυχτα.
«Περίπου 80 βλήματα που εξαπολύθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ πέρασαν τα σύνορα του Λιβάνου προς την κατεύθυνση του Ισραήλ» χθες, ανέφερε ο στρατός. Από την πλευρά του, ο ίδιος εξαπέλυσε για ακόμη μια ημέρα σειρά αεροπορικών βομβαρδισμών σε νότια προάστια της Βηρυτού, περιοχή που θεωρείται προπύργιο της Χεζμπολάχ και στην πόλη της Τύρου (νοτιοανατολικός Λίβανος).
Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η προσεκτική στάση του Μαξίμου για τον Καραμανλή και οι «χτυπητές» παρουσίες προς τιμήν του Βενιζέλου
Ryanair: Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση παρά τις... αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη - Το τεστ αντοχής και η αβεβαιότητα
Δολοφονία στην Κρήτη: Η μοιραία ενέδρα στον 21χρονο Νικήτα και ο εφιάλτης της βεντέτας
Τι θα συζητηθεί σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ: Το κρίσιμο timing της συνεδρίασης, τα… παράπονα και τα μηνύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




