Τουρκία: Η Άγκυρα δεν επέτρεψε σε πτήση του Ισραηλινού προέδρου να διασχίσει τον τουρκικό εναέριο χώρο
Οι τουρκικές αρχές απέρριψαν το αίτημά του προέδρου του Ισραήλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Τουρκία αρνήθηκε το αίτημα του Ισραήλ το αεροσκάφος του προέδρου Ισαάκ Χέρτσογκ να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας για την πτήση του Ισραηλινού προέδρου προς το Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής για το κλίμα COP29.
Το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μεταδίδει ότι αξιωματούχοι, τους οποίους δεν κατονομάζει, επιβεβαίωσαν πως οι ισραηλινές αρχές υπέβαλαν αίτημα να διασχίσει το αεροσκάφος του Χέρτσογκ τον τουρκικό εναέριο χώρο εν πτήσει προς την 29η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή.
Ωστόσο, όπως σημειώνει, οι τουρκικές αρχές απέρριψαν το αίτημά του. Χθες, το γραφείο του ισραηλινού προέδρου ανακοίνωσε ότι ο Χέρτσογκ ακύρωσε για «λόγους ασφαλείας» το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Μπακού για να συμμετάσχει στην COP29.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



