Τραγωδία στη Αιθιοπία: Τουλάχιστον 66 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα
Οι Αρχές τόνισαν πως θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το δυστύχημα όταν τα έχει στη διάθεσή της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον εξήντα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη νότια Αιθιοπία, ανακοίνωσε χθες Κυριακή πολιτειακή υπηρεσία υγείας.
Η υπηρεσία υγείας της πολιτείας Σιντάμα ανέφερε μέσω Facebook ότι «τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους» με βάση τον απολογισμό «ως τώρα», χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Η Σιντάμα βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα νότια από την πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα. Κατά τις αρχές, τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε γενικό νοσοκομείο στην Μπόνα.
Σε οπτικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από την υπηρεσία διακρίνονται άνθρωποι γύρω από παραμορφωμένο όχημα, εν μέρει βυθισμένο στα νερά ποταμού. Άλλες εικόνες δείχνουν πτώματα, σκεπασμένα με μπλε καλύμματα, παραταγμένα στο έδαφος.
Η υπηρεσία εξέφρασε συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος, προσθέτοντας πως θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το δυστύχημα όταν τα έχει στη διάθεσή της.
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι πρώτες απώλειες για τις ΗΠΑ - Βυθίστηκε ιρανικό πλοίο από αμερικανικό χτύπημα
«Πόλεμος» Σαμαρά - Μαξίμου: Η Chevron, το «κλειδί» του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το σχέδιο για το νέο κόμμα
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



