Συρία: «Θέλουν να σύρουν τη χώρα σε εμφύλιο», δηλώνει ο αλ Σάρα
Αιματοχυσία στη χώρα της Μέσης Ανατολής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ηγέτης της Συρίας, Αχμέντ αλ Σάρα, ανέφερε ότι η χώρα αντιμετωπίζει καταστάσεις που οδηγούν σε εμφύλιο πόλεμο, με εκατοντάδες ανθρώπους να έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Ο Σάρα σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του τόνισε ότι «απομεινάρια του πρώην καθεστώτος» θα πρέπει να παραδοθούν, καθώς δεν έχουν άλλη επιλογή, ξεκαθαρίζοντας ότι «η Συρία δεν θα επιτρέψει σε οποιεσδήποτε εξωτερικές ή ντόπιες δυνάμεις να τη σύρουν στο χάος ή στον εμφύλιο πόλεμο».
Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι θα λογοδοτήσουν όσοι «είναι αναμιγμένοι σε αιματοχυσία αμάχων», μετά τα όσα συμβαίνουν στη μεσογειακή ακτή της Συρίας. «Θα ζητήσουμε λογαριασμό, αυστηρά και χωρίς επιείκεια, από οποιοδήποτε πρόσωπο είναι αναμιγμένο στην αιματοχυσία αμάχων ή το οποίο υπερέβη τις κρατικές εξουσίες», δήλωσε ο Σάρα συμπληρώνοντας ότι θα σχηματισθεί μια επιτροπή για να «προστατεύσει τη δημόσια ειρήνη».
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



