Τουρκικό υπουργείο Άμυνας κατά ΓΕΕΘΑ: «Γελοίες οι δηλώσεις Χούπη»
Με περιφρόνηση απάντησε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με περιφρόνηση απάντησε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε όσα δήλωσε ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτρης Χούπης, περί δυνατότητας άμεσης επέμβασης εντός τουρκικού εδάφους.
«Μην περιμένετε να απαντήσουμε σε δηλώσεις που ούτε αυτοί δεν πιστεύουν και τους κάνουν να φαίνονται γελοίοι», δήλωσαν πηγές του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επιλέγοντας να απαξιώσει αντί να απαντήσει στον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τη δήλωσή του «Είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε στην Τουρκία εντός 5 λεπτών».
Ούτε φιλία ούτε εχθρότητα με το Ισραήλ: μόνο αποτροπή
Σε δεύτερο επίπεδο, η Άγκυρα επιχείρησε να ξεκαθαρίσει τις πραγματικές διαστάσεις του μηχανισμού που αναπτύσσεται με το Ισραήλ στη Συρία.
«Δεν πρόκειται για ομαλοποίηση, αλλά για μια δομή επικοινωνίας και συντονισμού που στοχεύει να αποτρέψει μια άμεση σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, αρχιπλοίαρχος Ζεκί Ακτούρκ, κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση Τύπου.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



