Συνάντηση Βανς-Μελόνι στη Ρώμη: Αισιόδοξος ότι ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας μπορεί να τερματιστεί
Οι δυο τους μετέβησαν αεροπορικώς στην ιταλική πρωτεύουσα ενόψει των διακοπών του Πάσχα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ΗΠΑ είναι αισιόδοξες ότι μπορεί να μπει ένα τέλος στον πόλεμο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι για δεύτερη φορά σε διάστημα 24 ωρών.
Ο Βανς συναντήθηκε με τη Μελόνι στην Ουάσιγκτον χθες και οι δυο τους μετέβησαν έκτοτε αεροπορικώς στην ιταλική πρωτεύουσα ενόψει των διακοπών του Πάσχα.
«Θέλω να ενημερώσω την πρωθυπουργό σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας… ακόμα και τις τελευταίες 24 ώρες, πιστεύουμε πως έχουμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα να σας αναφέρουμε», είπε ο Βανς σε δημοσιογράφους, έχοντας στο πλευρό του τη Μελόνι.
«Από τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, δεν θα τις προδικάσω, όμως νιώθουμε αισιόδοξοι ότι μπορούμε, αν όλα πάνε καλά, να οδηγήσουμε αυτόν τον πόλεμο, αυτόν τον πολύ βίαιο πόλεμο, σε ένα τέλος», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Ώρες νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες επίτευξης μιας ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας εντός ημερών, εκτός κι αν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις ότι μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί.
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



