Ουκρανία: Αλλαγές σε διπλωματικό σώμα και κυβερνητικούς θεσμούς, προγραμματίζει ο Ζελένσκι
Δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη λήψη αποφάσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι προγραμματίζει αλλαγές μεταξύ των αξιωματούχων της χώρας του στο διπλωματικό σώμα, αλλά και σε θεσμούς της κυβέρνησης, προκειμένου να προωθήσει την αποφασιστικότητα της Ουκρανίας στον πόλεμο με τη Ρωσία, κατά τον τέταρτο χρόνο των πολεμικών συγκρούσεων.
Στο καθιερωμένο διάγγελμά του προς το έθνος, ο Ζελένσκι δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη λήψη αποφάσεων.
Ζελένσκι: Ο αγιατολάχ Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για την ειρήνη
Νωρίτερα σήμερα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε τον Ρώσο ομόλογό του ότι δεν ενδιαφέρεται για την ειρήνη και ενεργεί όπως ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, αποκαλώντας τον «αγιατολάχ Πούτιν».
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, το οποίο μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο Ζελένσκι δήλωσε: «Ο αγιατολάχ Πούτιν μπορεί να δει τους φίλους του στο Ιράν για να διαπιστώσει πώς καταλήγουν τέτοια καθεστώτα και σε πόση παρακμή οδηγούν τις χώρες τους».
Δεν τους έχουν βλάψει αρκετά οι κυρώσεις
Ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε ότι, παρά τους ισχυρισμούς του Πούτιν στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, «η ρωσική οικονομία καταρρέει».
«Η Ρωσία θέλει να διεξάγει πόλεμο», τόνισε ο Ζελένσκι. Οι συνεχιζόμενες απειλές από τη Μόσχα σημαίνουν ότι η πίεση που της ασκεί η διεθνής κοινότητα «δεν την έχει βλάψει αρκετά ακόμα», συμπλήρωσε.
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



