Ινδονησία: Διαδηλωτές πυρπόλησαν κυβερνητικό κτήριο - Τρεις νεκροί
«Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και ένας κατέληξε στο νοσοκομείο - Παγιδεύτηκαν στο φλεγόμενο κτήριο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαδηλωτές στην πόλη Μακάσαρ της ανατολικής Ινδονησίας, έβαλαν φωτιά σε ένα κτήριο του περιφερειακού συμβουλίου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρία άτομα και τέσσερα τραυματιστούν, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο που μίλησε στο AFP.
«Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και ένας κατέληξε στο νοσοκομείο. Παγιδεύτηκαν στο φλεγόμενο κτήριο», δήλωσε στο AFP ο Ραχμάτ Μαπατόμπα, γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου στη Μακάσαρ, τη μεγαλύτερη πόλη της νήσου Σουλαουέζι.
Όπως εξήγησε, διαδηλωτές εισέβαλαν στα γραφεία και τα πυρπόλησαν, εν μέσω κύματος διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της Ινδονησίας μετά τον θάνατο ενός οδηγού δίκυκλου ταξί που παρασύρθηκε από περιπολικό της αστυνομίας.
Στην πρωτεύουσα Τζακάρτα εκατοντάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν το εξαγριωμένο πλήθος.
POLITICO: Το γερασμένο δίκτυο της Ελλάδας «έκαψε» το 75% των εκτάσεων - Οι σπίθες που φέρνουν την καταστροφή
Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο
Κολομβία: Ο ρόλος του «Δακτυλίου της Φωτιάς» στις βιβλικές καταστροφές, ο τραγικός απολογισμός και η μάχη στα συντρίμμια
Κτίριο στην Κυψέλη κρίθηκε ανεπαρκές στατικά - Τι δείχνει έκθεση μηχανικού μετά τα έργα για το μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




