Ευρωβουλευτής persona non grata στην Αλβανία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Persona non grata, ανεπιθύμητη δηλαδή για τη χώρα, κήρυξε την ευρωβουλευτή και πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους η Αλβανία.
Η κυρία Θεοχάρη, μιλώντας στο SigmaLive, ανέφερε ότι πρόκειται για έναν τίτλο τιμής προς το πρόσωπό της. Να μπει, δηλαδή, στο στόχαστρο «ακόμη ενός διεφθαρμένου, δικτατορικού καθεστώτος».
«Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίσταση μου, ούτε την βούλησή μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου».
Η κυρία Θεοχάρους είχε μεταβεί στην Αλβανία για την κηδεία του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Η ίδια αναμένεται να μιλήσει για τη δολοφονία του 35χρονου ομογενούς τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



