Κωνσταντινούπολη: Πανικός από φωτιά στο τραμ της Ταξίμ
Πολύ γρήγορη η αντίδραση του οδηγού, την έσβησε πριν επεκταθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός επικράτησε για κάποια λεπτά στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Κυριακής και αιτία ήταν μια φωτιά στο τραμ της Ταξίμ.
Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα την ώρα που ο κόσμος αποβιβαζόταν. Η πολύ γρήγορη αντίδραση του οδηγού, ο οποίος άρπαξε τον πυροσβεστήρα και κατάφερε να τη σβήσει πριν επεκταθεί, ήταν καθοριστική.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος, καθώς και ασθενοφόρα, αν και τελικά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Διαβάστε ακόμη
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



