Τρόμος στη Νότια Κορέα: Φορτηγό έπεσε σε αγορά στη Σεούλ - Δύο νεκροί και 18 τραυματίες
Το φορτηγό έχει παραδοθεί πλέον σε ερευνητές της αστυνομίας για να εξακριβωθούν τα αίτια του συμβάντος, σύμφωνα με τις Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Φορτηγό έπεσε πάνω σε αγορά και συνέχισε ανεξέλεγκτο την πορεία του για 150 μέτρα, σκοτώνοντας δυο ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 18, δήλωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στο εθνικό πρακτορείο Yonhap και τηλεοπτικό δίκτυο της Νότιας Κορέας.
Το συμβάν εκτυλίχτηκε σε αγορά στην Μπουτσάν, προάστιο περίπου 20 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας Σεούλ, ανέφερε αξιωματικός της πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που αναμεταδιδόταν απευθείας.
Ο οδηγός, που βρίσκεται υπό κράτηση, έκανε όπισθεν για σχεδόν τριάντα μέτρα προτού επιταχύνει και πέσει πάνω στην αγορά. Ο εξηντάρης - υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και επιβεβαιώθηκε ότι δε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ -, απέδωσε το ατύχημα σε απότομη αύξηση των στροφών της μηχανής του οχήματος, που δεν μπόρεσε να ελέγξει, σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας.
Το φορτηγό έχει παραδοθεί πλέον σε ερευνητές της αστυνομίας για να εξακριβωθούν τα αίτια του συμβάντος, σύμφωνα με τις Αρχές.
Η δύσκολη επόμενη μέρα για τους επιζώντες στη Χίο - Τα κλειστά κέντρα κράτησης και ο αγώνας δρόμου για άσυλο
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα
Χολιγουντιανή ληστεία στην Ιταλία: Οι δράστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ανατίναξαν χρηματαποστολή
Οι γυναίκες που σκαρφαλώνουν υψόμετρα χιλιάδων μέτρων στην Ινδία για να προστατεύσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



