Τουρκία: Ανατροπή με τον θάνατο μητέρας και των δύο της παιδιών σε ξενοδοχείο - Εξετάζεται δηλητηρίαση από εντομοκτόνο
Περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο μητέρας και των δύο παιδιών της στην Κωνσταντινούπολη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση πιθανής δηλητηρίασης στην Κωνσταντινούπολη, που οδήγησε στον θάνατο μίας γυναίκας και των δύο παιδιών της, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.
Η οικογένεια που ζούσε στη Γερμανία και ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές, αρρώστησε το περασμένο Τετάρτη μετά την κατανάλωση γνωστών φαγητών στη δημοφιλή περιοχή Ορτάκιοϊ, στις όχθες του Βοσπόρου.
Η μητέρα υπέκυψε την Παρασκευή στο νοσοκομείο, μία ημέρα αφότου είχαν χάσει τη ζωή τους τα δύο της παιδιά: ο 6χρονος Καντρί και η 3χρονη Μασάλ. Όσο για τον πατέρα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Εκτεθήκαν σε φυτοφάρμακα
Και ενώ οι Αρχές ερευνούσαν ενδεχόμενη τροφική δηλητηρίαση προέκυψαν ενδείξεις ότι η οικογένεια ίσως είχε εκτεθεί σε επικίνδυνα φυτοφάρμακα μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, επικαλούμενη ερευνητές, εντομοκτόνο σκεύασμα κατά των κοριών, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί σε δωμάτιο του ισογείου, πιθανότατα πέρασε –μέσω του συστήματος εξαερισμού του μπάνιου– στο δωμάτιο της οικογένειας στον πρώτο όροφο.
Την Κυριακή, οι αρχές προχώρησαν στη σφράγιση του κτιρίου και στη σύλληψη έντεκα ατόμων. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται πέντε πωλητές τροφίμων, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, δύο μέλη του προσωπικού, καθώς και τρεις εργαζόμενοι σε εταιρεία απεντόμωσης, χωρίς να διευκρινίζεται πότε ακριβώς έγιναν οι συλλήψεις. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, καθώς και τα αποτελέσματα των αναλύσεων σε δείγματα τροφίμων του υπουργείου Γεωργίας, αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Τα τρομακτικά χειροκροτήματα εργαζομένων της «Βιολάντα», οι βολές του Σαμαρά για «ξέπλυμα» της Τουρκίας και η δουλειά που θα αναλάβει ο Μπλερ στον Κυριακού
Γιατί οι βροχές δεν «ξεδίψασαν» την Αττική; Το παράδοξο του φετινού χειμώνα και τα νούμερα
Στο «ραντάρ» της ΣΤΑΣΥ οι 40 πεζογέφυρες των Γραμμών 1 και 3: «Σκανάρισμα» για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια
Επιχείρηση προσέγγισης των 20ρηδων από την κυβέρνηση - Έρχονται νέα μέτρα για την Gen Ζ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




