Ισπανία: Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών - Νέφος καπνού στο Γιβραλταρ (vid)
Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους για να μην μπει μέσα ο καπνός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα τεράστιο νέφος καπνού υψώθηκε πάνω από την πόλη Σαν Ρόκε, κοντά στο Γιβραλτάρ, της νότιας Ισπανίας, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο χημικών προϊόντων, σε μια κοντινή βιομηχανική ζώνη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφεραν ότι η φωτιά τέθηκε πολύ γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο η βιομηχανική ζώνη Γκουανταράνκε, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, εκκενώθηκε άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνθρωπος τραυματίστηκε επειδή εισέπνευσε καπνό.
Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους της κοντινής πόλης να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους για να μην μπουν μέσα οι καπνοί, χωρίς όμως να τους ζητήσουν να εκκενώσουν την περιοχή.
Διαβάστε ακόμη
Πώς εξευτελίστηκαν χιλιάδες Ιταλοί που πήραν μέρος στη Μάχη της Κρήτης – Μια πτυχή της Ιστορίας που έχει ξεχαστεί
Χωρίς εργαζόμενους ξεκίνησε η τουριστικό σεζόν στη Χαλκιδική - «Επίδομα εργασίας» ζητούν οι εργοδότες
Ποια «μηνύματα» παίρνει η κυβέρνηση από τις δημοσκοπήσεις - Πόσο αλλάζουν τα νέα κόμματα το τοπίο
Νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν: Επιμένει στις «κόκκινες γραμμές» η Ουάσινγκτον - «Αγκάθι» τα πυρηνικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




