Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για περαιτέρω συνεργασία με την Ελλάδα
Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε και στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι η Ρωσία υποστηρίζει με συνέπεια «μια δίκαιη και βιώσιμη λύση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την τελετή παραλαβής διαπιστευτηρίων από νέους πρέσβεις στη Μόσχα, σημείωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας για περαιτέρω συνεργασία με την Ελλάδα προς όλες τις κατευθύνσεις. Παράλληλα αναφέρθηκε στο «Έτος Γλώσσας και Λογοτεχνίας Ελλάδα — Ρωσία», μπροστά στη νέα πρέσβειρα της Ελλάδας στη Μόσχα, Τασία Αθανασίου.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε, επίσης, για τους δεσμούς της Ρωσίας με την Κύπρο.
«Με τη Δημοκρατία της Κύπρου διατηρήσαμε στενούς πολιτικούς, ανθρωπιστικούς και πνευματικούς δεσμούς. Η Κύπρος είναι ένας αγαπημένος τόπος διακοπών για τους Ρώσους πολίτες. Πέρυσι, πάνω από 800 χιλιάδες Ρώσοι επισκέφθηκαν τα κυπριακά θέρετρα», επισήμανε ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με το sputniknews.gr.
Αναφέρθηκε, μάλιστα, στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι η Ρωσία υποστηρίζει με συνέπεια «μια δίκαιη και βιώσιμη λύση».
«Η Ρωσία έχει υποστηρίξει με συνέπεια μια συνολική, δίκαιη και βιώσιμη διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος με βάση τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών», υπογράμμισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



