Η Μέρκελ άκουσε τον εθνικό ύμνο και υποδέχτηκε τη Δανή πρωθυπουργό καθιστή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παρακολούθησε σήμερα καθιστή την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας, μια ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει ενώ στεκόταν για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας -- το τρίτο επεισόδιο τρόμου που είχε η Μέρκελ μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.
Η Δανή πρωθυπουργός Μέτε Φρέντρικσεν κάθισε δίπλα στη Μέρκελ κατά την υποδοχή με στρατιωτικές τιμές που της επιφυλάχθηκε στο Βερολίνο, πριν οι δύο γυναίκες βαδίσουν προς την καγκελαρία. Η Μέρκελ δεν φάνηκε να τρέμει και χαμογελούσε πλατιά.

Μετά τη συνάντησή της χθες, Τετάρτη, με τον Φνλανδό πρωθυπουργό Άντι Ρίνε, η καγκελάριος είπε ότι «επεξεργάζεται» αυτά τα επεισόδια που πρωτοεμφανίσθηκαν στα μέσα Ιουνίου, όμως επέμεινε πως είναι καλά και πως «όπως ήρθε μια μέρα, έτσι και θα φύγει».
Σήμερα η Μέρκελ και η Φρέντρικσεν κάθισαν σε λευκές καρέκλες μπροστά από το γραφείο της καγκελαρίου ενώ ανακρούονταν οι εθνικοί ύμνοι.
Οι καρέκλες είχαν τοποθετηθεί σ' ένα μικρό βάθρο όπου η καγκελάριος και οι εκάστοτε καλεσμένοι της ακούν συνήθως όρθιοι τους εθνικούς ύμνους.
- Νέο βίντεο από τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα: Καρέ-καρέ η δράση των τρομοκρατών - Σε εξέλιξη οι έρευνες
- Ο 74χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα φώναζε πως θα σκοτώσει τα παιδιά - «Ήταν μεθυσμένος, έριξε εν ψυχρώ» κατέθεσε η σύζυγος του 50χρονου που κατέληξε
- Νεκρή η 70χρονη που παρασύρθηκε από αρματοφόρο στον Ωρωπό - Τι αναφέρουν μάρτυρες της τραγωδίας
- Χρέη στην ΑΑΔΕ: Αυξάνονται οι μεγαλοοφειλέτες και μειώνεται η... μαρίδα
- Γ. Μασούτης: Μας αρέσουν οι εξαγορές, δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε - Στο €1,1 δισ. ο φετινός τζίρος
- Έγκλημα αν δεν το δεις πριν φύγει: Το Netflix ετοιμάζεται ν’ αποσύρει την πιο «εθιστική» ταινία του… (Vid)
- Με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο: Αυτός είναι ο πιο εκνευριστικός τύπος του ελληνικού Instagram (Pics)

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr