Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εντοπίστηκε στη Μάγχη το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν οι Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Ίμποτσόν.
Σύμφωνα με το Sky Sports, από το πρωί ένα σκάφος πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή όπου έπεσε το αεροσκάφος.
Όπως επιβεβαιώσε ο Ντέιβιντ Μιρνς, που έχει την ευθύνη των ερευνών εκ μέρους της οικογένειας του Σάλα, ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι δύο επιβαίνοντες, για τους οποίους ωστόσο δεν υπάρχει ελπίδα να βρεθούν ζωντανοί.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.