Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του πιλότου
Στην επιχείρηση μετέχουν 12 οχήματα με 36 άνδρες, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για κατά μήκος της ακτογραμμής Πατραϊκού και Κορινθιακού Κόλπου,με στόχο την έρευση κάποιου ίχνους που θα οδηγήσει στον εντοπισμό, του 47χρονου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά και του αεροσκάφους του που κατέπεσε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, η έρευνα εκτείνεται από την Ακράτα μέχρι την Κυλλήνη και από τον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας έως και τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Η επιχείρηση
Τον συντονισμό της επιχείρησης έχει αναλάβει ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Πετρούτσος. Στην επιχείρηση μετέχουν 12 οχήματα με 36 άνδρες, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.
Πηγή: tempo24.news
Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



