Επειτα από πτήση από το εξωτερικό προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος», μια γυναίκα που διένυε τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της άρχισε να έχει τους πρώτους πόνους. Δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο.
Η ομάδα του Ιατρείου, αποτελούμενη από τους γιατρούς Κεκέρη Βασίλειο και Πρέκα Ευάγγελο, τον νοσηλευτή Χατζή Αθανάσιο και τους διασώστες Μπάκα Σωτήριο και Λινάρδο Μανώλη, έσπευσε να παράσχει τις υπηρεσίες της.
Και παρά το ότι το μωρό βιαζόταν, όλα πήγαν κατ' ευχήν, χωρίς προβλήματα, ενώ αμέσως μετά τη γέννα μαμά και κόρη διακομίστηκαν με Κινητή Ιατρική Μονάδα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας για εκ νέου παρακολούθηση.
Η ομάδα του ΕΚΑΒ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανάρτησε μια φωτογραφία με το νεογέννητο κοριτσάκι.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.