BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Μάτι: Έξι χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα - Τα έργα που έμειναν στα λόγια
Απεργία Πρωτομαγιάς: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Έτσι θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία
Κρήτη: Οσμή βεντέτας το «γάζωμα» με καλάσνικοφ - Τα νεότερα για την υγεία του 23χρονου
EURO 2024: Για πρώτη φορά στην Ιστορία έμφυλα ουδέτερες τουαλέτες στα γήπεδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr