Οι χοιρινές μπριζόλες αλλιώς – Νόστιμες ιδέες πέρα απ’ την ψηστιέρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι χοιρινές μπριζόλες με λιπαρά στοιχεία αλλά και οι λεγόμενες μπριζόλες λαιμού που -λόγω της αυξημένης παρουσίας λίπους είναι πολύ ζουμερές και νόστιμες- αποτελούν συχνή επιλογή για το οικογενειακό τραπέζι. Το χοιρινό κρέας είναι γευστικό και πιο οικονομικό από το μοσχαρίσιο, γι’ αυτό και επιλέγονται σταθερά από τα νοικοκυριά.
Πώς μαγειρεύονται οι χοιρινές μπριζόλες
Εκτός απ’ την ψηστιέρα και το τηγάνι μπορεί κανείς να μαγειρέψει τις μπριζόλες από χοιρινό και στην κατσαρόλα ή το φούρνο, κάνοντάς τις να θυμίζουν περισσότερο ζεστό «φαγάκι». Ριγανάτες ή λεμονάτες είναι δύο κλασικοί τρόποι για να μαγειρέψετε τις μπριζόλες.
Ωστόσο, όπως και άλλα κομμάτια χοιρινού, οι χοιρινές μπριζόλες αγαπούν τα μανιτάρια, τα ξινόμηλα, τα μήλα και τα κυδώνια, την κρέμα γάλακτος, τις γλυκοπατάτες και το κρασί. Ας δούμε μερικές ιδέες για μπριζόλες πέρα από την ψηστιέρα…
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου με τις σχετικές συνταγές πατώντας εδώ
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Έφτασαν τα τρακτέρ στον Βόλο - Αποκλεισμός του λιμανιού από στεριά και θάλασσα
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




