Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
Τα μουσκεύουμε αποβραδίς και το πρωί... γραμμή για την κατσαρόλα, παρέα με λαχανικά και βότανα, με ζυμαρικά, με κρέας ή με ψάρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
Ανακοινώνονται αποφάσεις για τα φάρμακα μετά το Πάσχα - Τι αλλάζει για ασθενείς και φαρμακευτικές
Πλήθος κόσμου στο κέντρο για τις απεργιακές κινητοποιήσεις: Λουλούδια και συνθήματα από τους διαδηλωτές
Μεγάλη Τετάρτη: Τι συμβολίζει η τέλεση του Ευχελαίου
Κίνα: «Αντίδοτο» στην ακρίβεια τα «χρυσά φασόλια» - Η νέα τάση που έχει… τρελάνει τους νέους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr