Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρός 37χρονος από φωτιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια νέα τραγωδία γράφτηκε με θάνατο από φωτιά, αυτή τη φορά στο Ίλιον. Έφυγε από τη ζωή ένας 37χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος σε διαμέρισμα στο Ίλιον.
Λίγο πριν από τις 9 το πρωί του Σαββάτου, συγγενείς του 37χρονου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική καθώς είχε εκδηλωθεί φωτιά.
Όταν οι άνδρες της πυροσβεστικής έφτασαν ήταν ήδη αργά. Βρήκαν τον άτυχο άνδρα απανθρακωμένο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η φωτιά είχε σβήσει.
Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα προκειμένου να βρεθούν τα αίτια της τραγωδίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Στο μικροσκόπιο των ερευνών της πυροσβεστικής μπαίνουν ηλεκτρική κουβέρτα που βρέθηκε στο διαμέρισμα και τα τσιγάρα του θύματος προκειμένου να διαπιστώσουν από τι ξεκινήσει η φωτιά.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



