Τροχαίο με Ferrari στη Βάρη: Αδερφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού ο νεκρός
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Βάρης, είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αδερφού της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, που ήταν και ο οδηγός της Ferrari.
Στο αυτοκίνητο μαζί με τον οδηγό, βρισκόταν και μια γυναίκα η οποία εγκλωβίστηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση. Η συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν η πρώτη βόλτα του άτυχου οδηγού με τη Ferrari. Πίσω από το αυτοκίνητο, ήταν όχημα με οικεία πρόσωπα του θύματος που είδαν όλη την τραγωδία και έσπευσαν πρώτοι να βοηθήσουν.
Η φωτιά με την επέμβαση της πυροσβεστικής έσβησε άμεσα ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Τροχαίας προκειμένου να διαλευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας. Δεν υπάρχουν για την ώρα περισσότερα στοιχεία για το θύμα.
Η τραγωδία σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



