Χαλάρωση μέτρων: «Φρένο» βάζουν οι ειδικοί – Δεν αλλάζει τίποτα στα γήπεδα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ειδικοί του Υπουργείου Υγείας συνεδρίασαν σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, βάζοντας στο τραπέζι το θέμα της χαλάρωσης των μέτρων.
Ωστόσο, η εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας έβαλε φρένο στη χαλάρωση μέτρων. Έτσι, στα γήπεδα θα ισχύσουν για το επόμενο διάστημα όσα ισχύουν και σήμερα. Δηλαδή παρουσία φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας του γηπέδου, με ανώτερο αριθμό σε κάθε περίπτωση τους 1.000 φιλάθλους.
Σημειώνεται πως από την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού χαλάρωσαν στην εστίαση, όπου πλέον δεν τίθεται περιορισμός στο ωράριο και έχει επιτραπεί η μουσική.
Διαβάστε ακόμη
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
«Είμαι ανοιχτός σε όλους τους ελέγχους»: Και τρίτος αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται από την ΑΑΔΕ
Επιδεινώνεται ο καιρός: Καταιγίδες σήμερα, παγετός από αύριο - Ποιες περιοχές θα δουν χιόνι - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Σερβία: 50 άτομα εισέβαλαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Έλληνα αθλητή - Απίστευτες εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




