Ηλεκτρικός: Ένας ακόμα συρμός του μετρό στο δίκτυο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη δρομολόγηση ενός ακόμη συρμού, προερχόμενου από τις Γραμμές 2 & 3 στη Γραμμή 1 του μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) με στόχο την ενίσχυση των δρομολογίων στο δίκτυο του πρώην ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
Συνολικά πλέον 3 συρμοί πρώτης γενιάς των Γραμμών 2 & 3 κινούνται καθημερινά από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, στη Γραμμή 1 συμπληρωματικά στον υπάρχοντα στόλο.
Ήδη, από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και δρομολογήθηκε στο δίκτυο Πειραιάς – Κηφισιά ο πρώτος συρμός, μέχρι και τη χθεσινή προσθήκη του τρίτου κατά σειρά συρμού, η συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου και την τήρηση των χρονοαποαστάσεων κρίνεται καθοριστική, σημειώνει η ΣΤΑΣΥ. Στους άμεσους σχεδιασμούς της εταιρίας εντάσσεται η προσθήκη στον στόλο της Γραμμής 1 ενός ακόμη συρμού πρώτης γενιάς των γραμμών 2 και 3, ενώ σε εξέλιξη είναι η Διαγωνιστική διαδικασία του Έργου για την αναβάθμιση 14 συρμών της Γραμμής.
Το «κοιτάξτε μας» του Μακρόν, το άδειασμα της Σδούκου στον Άδωνι και το μήνυμα Ανδρουλάκη με την επιλογή Βαρδακαστάνη
Ένοπλη επίθεση κατά Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Όταν η αμερικανική καθημερινότητα «χτυπά» την πόρτα της ελίτ
Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η κυβέρνηση: Σε ποιους τρεις τομείς ρίχνει το βάρος
Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη: Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




