25η Μαρτίου - Νάξος: Μαθήτρια παρέλασε μόνη της για την εθνική επέτειο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια διαφορετική διάσταση έδωσε στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου ο παραλιακός οικισμός του Απόλλωνα Νάξου, καθώς στην παρέλαση το παρών έδωσε μόνο μια μαθήτρια της Ε' Δημοτικού και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο δεν πάει ακόμα στο σχολείο.
Η παρέλαση έγινε κανονικά και η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε σε αυτόν τον οικισμό της Νάξου με όλες τις τιμές. Σύμφωνα με το naxostimes.gr, η Εφραιμίνα, η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, κράτησε την ελληνική σημαία και παρέλασε μπροστά στους συγχωριανούς της ενώ τη συνοδεύει η μικρή Ιωάννα, που ακόμα δεν πάει σχολείο.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις βρέθηκε φέτος και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Ευδοκία Κατσάνη, η οποία απέδωσε τιμές στο μνημείο των ηρώων ενώ η μαθήτρια κατέθεσε στεφάνι.
Tο δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




