Τραγωδία στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λοκρίδα, στην Αταλάντη, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε εξάχρονο παιδί με ποδήλατο.
Η τραγωδία έλαβε χώρα στις εννιάμισι το βράδυ στην επαρχιακή οδό Σκάλας Αταλάντης – Τραγάνας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος παρέσυρε το ποδήλατο τραυματίζοντας πολύ σοβαρά το μικρό παιδί.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακόμισε το μικρό αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, συνοδεία μάλιστα περιπολικών, δυστυχώς όμως γύρω στα μεσάνυχτα κατέληξε.
Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το ΑΤ Λοκρών, που στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνέλαβε τον 34χρονο για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Διαβάστε ακόμη
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




