Ευρωεκλογές 2024: Έκλεισε προσωρινά εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο – Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν άφηνε πολίτες να ψηφίσουν και απομακρύνθηκε
Σοβαρό πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το πρωί της Κυριακής, και όσο διεξαγόταν η διαδικασία των Ευρωεκλογών 2024, πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε στον δήμο Ναυπλιέων και συγκεκριμένα στο εκλογικό τμήμα Λευκακίων. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του δικαστικού αντιπροσώπου.
Απαγόρευσε σε πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο δικαστικός αντιπρόσωπος απαγόρευσε σε πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στη διαδικασία. Υπήρξε, μάλιστα, παρέμβαση εφόρου, παρουσία του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού και, με τη συνδρομή της αστυνομίας, ο δικαστικός αντιπρόσωπος απομακρύνθηκε. Το εκλογικό τμήμα παρέμεινε κλειστό μέχρι την αντικατάστασή του. Ακολούθησε η επαναλειτουργία του τμήματος κανονικά.
Το Στρογγυλό Αρκιών βγαίνει... στο σφυρί για 4,5 εκατ. ευρώ - Γιατί θεωρείται «λευκός καμβάς»
Από τα μεσαιωνικά «charivari», στον Μάη του '68: Γιατί οι Γάλλοι είναι... τόσο καλοί στις διαδηλώσεις;
Μεθυσμένος χάστης σε καζίνο έκλεψε φλαμίνγκο γιατί είχε πιει... καμιά 40αριά μπύρες - Δείτε βίντεο
«Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




