Ευρωεκλογές 2024: Έκλεισε προσωρινά εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο – Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν άφηνε πολίτες να ψηφίσουν και απομακρύνθηκε
Σοβαρό πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το πρωί της Κυριακής, και όσο διεξαγόταν η διαδικασία των Ευρωεκλογών 2024, πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε στον δήμο Ναυπλιέων και συγκεκριμένα στο εκλογικό τμήμα Λευκακίων. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του δικαστικού αντιπροσώπου.
Απαγόρευσε σε πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο δικαστικός αντιπρόσωπος απαγόρευσε σε πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στη διαδικασία. Υπήρξε, μάλιστα, παρέμβαση εφόρου, παρουσία του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού και, με τη συνδρομή της αστυνομίας, ο δικαστικός αντιπρόσωπος απομακρύνθηκε. Το εκλογικό τμήμα παρέμεινε κλειστό μέχρι την αντικατάστασή του. Ακολούθησε η επαναλειτουργία του τμήματος κανονικά.
Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Νέες μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο της Τεχεράνης - Χτυπήθηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



