Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τρία παιδιά είχε στο αυτοκίνητο ο ανήλικος οδηγός
Σέρρες: Πέθανε 15χρονος οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο - Οδηγούσε με τρία παιδιά μέσα
Ο οδηγός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κατέληξε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ένας 15χρονος, μετά από τροχαίο που έγινε το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Ποντισμένου – Ηράκλειας.
Τρία παιδιά είχε στο αυτοκίνητο ο ανήλικος οδηγός
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Σερρών, ο 15χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο, εντός του οποίου επέβαιναν τρία ακόμα παιδιά, 9, 11 και 13 ετών. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, με τους ανήλικους να τραυματίζονται.
Άπαντες μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Ηράκλειας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ο οδηγός του οχήματος διασωληνώθηκε και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ωστόσο, δεν άντεξε και κατέληξε.
Οι υπόλοιποι είναι εκτός κινδύνου.
Διαβάστε ακόμη
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



