Άρτα: Γιατρός που έχει καταδικαστεί για θανάτους ασθενών πήρε προαγωγή
Χειρουργεί ασθενείς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια απίστευτη υπόθεση έρχεται στο φως από την Άρτα, εκεί όπου ένας γιατρός έχει καταδικαστεί για τρεις θανάτους ασθενών, ωστόσο συνεχίζει να χειρουργεί και η διοίκηση του νοσοκομείου του έδωσε προαγωγή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Star.
Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, γιος ασθενούς που έχασε τη ζωή του κατήγγειλε λάθη και παραλήψεις σε ένα απλό χειρουργείο χολής, με τον γιατρό στη συνέχεια να... εξαφανίζεται. Μάλιστα, σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων οι γιατροί τόνισαν ότι το λάθος είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να διορθωθεί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο άνθρωπος να πεθάνει από σηψαιμία.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, ο γιατρός έκανε άλλα δύο χειρουργεία, όπου και εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά και οι ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, με τον γιατρό να καταδικάζεται. Από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Άρτας κρίθηκε ένοχος ο γιατρός για ανθρωποκτονία από αμέλεια λόγω ιατρικών λαθών και παραλείψεων, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 22 μηνών. Παρόλα αυτά, κατόρθωσε και πήρε προαγωγή μετά το πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει συγγενής θύματος.

Πάντως, το υπουργείο Υγείας έχει ζητήσει τους φακέλους των τριών θανάτων, ώστε να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.
Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Νέες μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο της Τεχεράνης - Χτυπήθηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



