Θεσσαλονίκη: Θηλυκή συμμορία έκλεβε πορτοφόλια από ηλικιωμένους– Πώς «χτυπούσαν» τα θύματά τους
Οι συλληφθείσες είναι ηλικίας από 26 έως 47 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εγκληματική ομάδα, την οποία αποτελούσαν πέντε αλλοδαπές πορτοφολούδες, που ενέχονταν σε περιστατικά κλοπών σε βάρος ατόμων μεγάλης κυρίως ηλικίας, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθείσες είναι ηλικίας από 26 έως 47 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα Αυγούστος 2024 - Ιανουάριος 2025, ενεργώντας από κοινού, προέβαιναν σε κλοπές πορτοφολιών και λοιπών αντικειμένων σε χώρους έντονης αγοραστικής κίνησης καθώς και εντός αστικών λεωφορείων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στην ευρύτερη περιοχή Χαριλάου - Αναλήψεως, διέπραξαν έντεκα κλοπές, με το συνολικό παράνομο όφελος να ανέρχεται στα περίπου 10.350 ευρώ.
Ανατριχίλα από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής - «Η πολιτεία να παρέμβει»
Πυροβόλησαν και σκότωσαν κρατούμενο μέσα στο αρχιφυλακείο στις φυλακές Δομοκού
Πάνε σε 48ωρη πανελλαδική απεργία οι οδηγοί ταξί - Ανοιχτός «πόλεμος» με την κυβέρνηση
Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απ' τον Κολοσσό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



