Ηράκλειο: Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για το 3χρονο αγόρι: «Είναι βαριά τραυματισμένος σαν να προήλθε από τροχαίο»
«Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια κατάσταση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φρικιαστικές είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα όσα βίωνε το 3χρονο αγόρι από τη μητέρα του και τον πατριό του στο Ηράκλειο, με την υπόθεση κακοποίησης να έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα.
«Όταν ακούς να σου περιγράφουν την κατάσταση αυτού του παιδιού, ραγίζει η καρδιά σου. Αυτή η κατάσταση δεν προήλθε από βαρύ τροχαίο, αλλά από το ξύλο που έφαγε από τους δύο γονείς του, γιατί και ο πατριός ουσιαστικά γονέας είναι», ανέφερε στην εκπομπή «OPEN ΤΩΡΑ!» ο Μιχάλης Γιαννάκος.
«Πώς είναι δυνατόν αυτά τα κτήνη να έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση το παιδί, που σήμερα χαροπαλεύει στην κυριολεξία; Οι συνάδελφοί μου είναι σοκαρισμένοι με την εικόνα που είδαν», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
«Έχουμε δει πολλά παιδιά κακοποιημένα σεξουαλικά, κακοποιημένα από τους γονείς που έρχονται τα νοσοκομεία με εισαγγελική εντολή. Όμως, τέτοια κατάσταση δεν μου έχει τύχει ξανά. Αυτά τα κτήνη, αυτά τα τσογλάνια πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή, χάνω τα λόγια μου», συμπλήρωσε.
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και ο «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




