Ηράκλειο: Μη αναστρέψιμες οι βλάβες στον μικρό Άγγελο - Αποτροπιασμός από βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές
Οι γιατροί έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για να βοηθήσουν το 3χρονο παιδί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο μικρός Άγγελος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έχοντας κακοποιηθεί άγρια από τη μητέρα του και τον πατριό του.
«Ο Άγγελος έχει κακώσεις περασμένων μηνών»
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι η αξονική τομογραφία έδειξε πως ο 3χρονος έχει υποστεί μη αναστρέψιμες βλάβες, παρότι χειρουργήθηκε για να αντιμετωπίσει η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
«Το παιδί υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο, έγινε παροχέτευση του μεγάλου αιματώματος που είχε αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Έχει μια ενδοκράνια πίεση, για την οποία, παρά την αντιμετώπιση των γιατρών με φάρμακα, δεν έχουμε την εξέλιξη που θα θέλαμε», υπογράμμισε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ.
«Το παιδάκι έχει κακώσεις περασμένων ημερών, εβδομάδων και μηνών», συμπλήρωσε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης. Παράλληλα, είχε ζητηθεί ιατροδικαστική εκτίμηση που έδειξε εκχυμώσεις και εγκαύματα στα δάχτυλα των ποδιών, πιθανότατα από τσιγάρο.
«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα»
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης, που με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι «τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ σημαντικά για την εξέλιξη της υγείας του Άγγελου».
«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε για τα τραύματα του παιδιού ο κ. Κτενιαδάκης, επιβεβαιώνοντας ότι «υπήρχαν και πρόσφατες και παλαιότερες αλλοιώσεις στο δέρμα του παιδιού, αλλά και σημάδια από εγκαύματα επαφής».
«Λύγισαν» από τα βίντεο με τον κακοποιημένο Άγγελο οι αστυνομικοί
Ο 3χρονος έχει κακοποιηθεί πολύ άγρια από τη μητέρα του και τον πατριό του, με τα βίντεο που επεξεργάζεται η αστυνομία να δείχνουν την αγριότητα των όσων έγιναν. Το υλικό εντοπίστηκε στο κινητό του 44χρονου, με τις εικόνες από τα σημάδια και τα χτυπήματα στο κορμί του παιδιού από καψίματα με το τσιγάρο να είναι σοκαριστικές.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, οι αστυνομικοί λύγισαν βλέποντας τα βίντεο, με τον 44χρονο να φέρεται να καταγράφει τις σκηνές κακοποίησης του μικρού, προκειμένου να έχει άλλοθι, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν είχε συμμετοχή στα φρικτά περιστατικά.
Ο σεβασμός του Μητσοτάκη στο Διεθνές Δίκαιο, τα πρόσωπα που μιλούν με την Καρυστιανού και η «οπισθοχώρηση» του Καιρίδη
Χιόνια στα βόρεια της Αττικής, Χαλκιδική, νησιά και αλλαγή σκηνικού από την Τρίτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Ρομπίνα Αμινιάν: Ποια ήταν η 23χρονη φοιτήτρια που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τις δυνάμεις καταστολής στο Ιράν
Η στρατηγική Μητσοτάκη μέχρι τις επόμενες κάλπες - Το στοίχημα της συσπείρωσης με αφήγημα σταθερότητας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



