Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των αγροτών – Παρέδωσαν ψήφισμα στον Μητσοτάκη με τα αιτήματά τους
Οι αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Παλιού Σταθμού.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (19/2) η διαμαρτυρία των αγροτών και επέστρεψαν στο σημείο συγκέντρωσής τους στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης από όπου αναχωρούν σταδιακά.
Στόχος των αγροτών ήταν η συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό και η επίδοση σε αυτόν ψηφίσματος με τα αιτήματά τους.
Η πορεία των αγροτών πεζή και με τρακτέρ ξεκίνησε από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και αν και πέρασαν το πρώτο μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων στο δεύτερο δεν τους επετράπη να συνεχίσουν. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Παλιού Σταθμού.
Ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε ξενοδοχείο στα δυτικά της πόλης παίρνοντας μέρος στις εργασίες του συνεδρίου Thessaloniki Summit.
Διαβάστε ακόμη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για δυο πλημμελήματα - Αναβαθμίζεται σε κακούργημα η τρίτη κατηγορία
Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ζαχαριάδης - Η αιχμηρή ανάρτηση για κοινό ψηφοδέλτιο με Τσίπρα
Σοκ στις ΗΠΑ: Θιβετιανός ακτιβιστής αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ
Τι θα συμβεί στο Ηλιακό μας Σύστημα όταν «πεθάνει» ο Ήλιος; Νέα έρευνα ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



