Σάλος με το on air σχόλιο Οικονόμου: «Καλύτερα να είσαι νεκρός, παρά σε καρότσι»
Πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν τα λεγόμενα του δημοσιογράφου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλές και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου σχετικά με το τροχαίο που έγινε στη Βάρη.
Το σχόλιο του Οικονόμου για το τροχαίο στη Βάρη
Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο είχε απολογισμό έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία, με το περιστατικό να σημειώνεται στη συμβολή των οδών Αγίας Λαύρας και Τερψιχόρης, όταν ΙΧ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.
Με αφορμή το εν λόγω τροχαίο, ο Δημήτρης Οικονόμου στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ ανέφερε πως «πέρα από τους νεκρούς, δεκάδες ή και εκατοντάδες ανάπηροι θα περάσουν τη ζωή τους σε καροτσάκι. Σκέψου τον εαυτό σου σε ένα καροτσάκι, ίσως είναι η καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός, από το να είσαι σε ένα καρότσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όμηρος. Το λέω με μεγάλη αγάπη στους ανθρώπους αυτούς».
Αντιδράσεις στο διαδίκτυο
Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Και ποιος είσαι εσύ που θα πεις τί είναι καλύτερο για τον άλλον άνθρωπο; Ποιος σε ρώτησε εσένα; Έλεος πια βγάλτε το σκασμό φερέφωνα της ΝΔ».
«Μην αγαπάς τόσο πολύ εσύ!!! Θα πάθεις τίποτα!! Έχεις δώσει άλλο νόημα στην λέξη ανόητος».
«Σκουπίδια γεννηθήκατε και θα παραμείνετε...».
«Λύσεις ή γενικός αποκλεισμός»: Στο Μαξίμου την Τρίτη οι αγρότες με διπλή αντιπροσωπεία - Χαλαρώνουν τα μπλόκα, τι θα ζητήσουν
Η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε» - Στους 116 οι νεκροί από τις διαδηλώσεις
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή: Παγετός και τσουχτερό κρύο - πού θα χιονίσει
Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ethnos.gr: «Με τη Μαλέσκου είμαστε εντελώς διαφορετικοί, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



