Άλιμος: Βρέθηκε βρέφος τριών μηνών σε μαύρη σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων
Το μωρό εντοπίστηκε από πολίτη κοντά στο Συμμαχικό Πολεμικό Νεκροταφείο Φαλήρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ προκαλεί η είδηση που ήρθε στο φως το απόγευμα της Τετάρτης (14/5), όταν ένα βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της παραλιακής λεωφόρου, στην Εθνάρχου Μακαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος βρέθηκε λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα σε μία μαύρη σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.
Το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος και γιατί άφησε στο σημείο το βρέφος.
Το περίεργο περιστατικό στην Ομόνοια
Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν ένα περίεργο περιστατικό το οποίο καταγγέλθηκε από μια 43χρονη η γυναίκα και διερευνάται αν συνδέεται με το περιστατικό στον Άλιμο. Συγκεκριμένα η 43χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές πως ένας άγνωστος άνδρας την προσέγγισε στην Ομόνοια και προσφέρθηκε να αγοράσει από κοντινό σούπερ μάρκετ πράγματα για το μωρό που κρατούσε στα χέρια της. Όπως κατήγγειλε η 43χρονη γιαγιά του μωρού ξαφνικά ο άνδρας άρπαξε το μωρό και εξαφανίστηκε.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



